Reklaminis skydelis

Paieška svetainėje

Prisijungti prie svetainės

Tik Raptorial MCC nariams.



Apie motociklą...

O tu ar turi motociklą ?
 

Reklama

Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis

Naujausi komentarai:

  • Tai ką chebryte, vėl visi renkamės Prienuose ir ti...
  • O kaip Alytuje? Bus sezono atidarymas?
  • Žadinam po žiemos miego savo mocus, valome voratin...
  • Iki Prienų baikerių sezono atidarymo lieka tik 6 d...
  • Visi dalyvaujam. Tie kas su Raptorial MCC leksite ...

Dabar svetainėje lankosi

Mes turime 3 svečius online
2011 metų straipsniai
Naujas "Bugatti": kaip atrodo greičiausias ir brangiausias sedanas? PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Trečiadienis, 13 Balandis 2011 07:26

"Volkswagen" nusprendė pradėti naujo "Bugatti" modelio "Galibier" gamybą, praneša Bloomberg. Konceptinė šio visų varančiųjų ratų sedano versija buvo pristatyta Ženevoje. Kėbulas pagamintas iš anglies pluošto bei aliuminio, variklis – nuo 1001 iki 800 AG deforsuotas "Veyron" agregatas. Planuojamas maksimalus greitis – apie 350 km/val. Jeigu pranešimai apie gamybą atitinka tikrovę, pardavime "Galibier" pasirodys 2013-2014 metais. Kaina prasidės maždaug nuo milijono eurų, tai bus greičiausias ir brangiausias sedanas pasaulyje.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:54
 
Benzino Lietuvoje perka vis mažiau ir mažiau PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Trečiadienis, 13 Balandis 2011 07:13

benzasNors degalinių atstovai tvirtina nepastebintys, kad vairuotojai rečiau užsuka pasipildyti benzino ar dyzelino atsargų, Finansų ministerijos duomenys rodo ką kitą.

Pasak bendrovės „Statoil Lietuva" Pardavimų ir tiekimo departamento direktoriaus Giedriaus Bandzevičiaus, pernai ir užpernai degalų pardavimas tinklo degalinėse buvo bemaž vienodas. "Ne, kokių nors esminių įpročių pokyčių kol kas nepastebime. Tačiau jeigu pasaulinės naftos kainos ir toliau taip sparčiai augs, tai gali šiek tiek pakoreguoti ir vairuotojų įpročius - jie galbūt pilsis degalų dažniau, bet mažesnį kiekį. Kodėl sparčiai brangstant degalams žmonės neišsižada automobilių? Ko gero todėl, kad nuosavomis mašinomis keliauti patogiau, be to, viešojo transporto infrastruktūra nėra taip gerai išplėtota kaip Vakarų Europoje", - svarstė G.Bandzevičius.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:53
 
Sportinis elektra varomas motociklas vietoj prietaisų skydelio naudoja "iPhone" PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Pirmadienis, 11 Balandis 2011 07:13

moc2Elektrinio sportinio motociklo "MotoCzysz E1pc" konstruktoriai kol kas neatskleidžia detalių savo naujojo kūrinio parametrų, tačiau tai neabejotinai pirmasis motociklas, kuriame vietoj tradicinių matavimo prietaisų panaudotas "iPhone" telefonas.

Kol kas neužsimenama, kokiu tiksliai būdu telefonas integruotas su motociklo informacine sistema. "iPhone" pagalba galima sekti GPS koordinates, matuoti šoninį pagreitį, greitį ir pagreitį. "E1pc" iki 120 mylių per valandą (193km/h) greičio kompanijos įkūrėjo Michael'io Czysz'o teigimu, įsibėgėja "per septynias-aštuonias sekundes". Tai prilygsta 2009 metų "Suzuki GSX-R1000" modeliui.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:40
 
Prancūzijos motociklas - Wakan 1640 PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Sekmadienis, 10 Balandis 2011 13:47

naujasmotoGalbūt kartais ir atrodo, kad jau užtenka motociklų rūšių, užtenka naujų modelių, bet visgi atsiranda žmonių norinčių sukurti kažką naujo, kažką neįprasto. Štai ir Prancūzijoje gimė ne tik naujas motociklas, bet netgi ir nauja firma - "WAKAN motorcycles".

Šis modelis iš pirmo žvilgsnio gali priminti Ducati Monster, bet jį apžiūrėjus atidžiau visi panašumai išnyksta. Kaip teigia patys gamintojai - tai buvo noras įkelti amerikietišką širdį į Europietišką kūną.

Šis vienvietis sportiškos ir netgi agresyvios išvaizdos motociklas yra aprūpintas V-Twin varikliu. 1640c.c. darbinio tūrio variklis išvysto 115 arklių galią.

Sauso motociklo svoris - 177kg.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:40
 


Puslapis 7 iš 10



Design by Next Level Design Lizenztyp CC