Reklaminis skydelis

Paieška svetainėje

Prisijungti prie svetainės

Tik Raptorial MCC nariams.



Apie motociklą...

O tu ar turi motociklą ?
 

Reklama

Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis

Naujausi komentarai:

  • Tai ką chebryte, vėl visi renkamės Prienuose ir ti...
  • O kaip Alytuje? Bus sezono atidarymas?
  • Žadinam po žiemos miego savo mocus, valome voratin...
  • Iki Prienų baikerių sezono atidarymo lieka tik 6 d...
  • Visi dalyvaujam. Tie kas su Raptorial MCC leksite ...

Dabar svetainėje lankosi

Mes turime 4 svečius online
Staigmena Raptorial MCC prezidentui PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Raptorial info   
Penktadienis, 09 Rugsėjis 2011 12:30

Raptorial MCC staigmena

Nutaikę gražų vasaros pabaigos ketvirtadienį Raptorial MCC klubo nariai nutarė šiek tiek papokštauti. Klubo prezidentą informavo, kad Jo gimtadienio proga užsakė foto sesiją su žaviomis merginomis ir profesionaliu fotografu. Fotosesijos vieta Pociūnų aerodromas kur Raptorial MCC klubas savo pirmąjį sezoną bazavosi kaip neformaliame "klubhause". Visi susirinko Prienų miesto centre ir riaumojant motociklams nulėkė į Pociūnus. Kaip vėliau teigė pats jubilijatas, jau artėjant prie aerodromo aplankė pojutis, kad kažkas bus kitaip nei numatyta.

Įvažiavus į aerodromą tas pojutis tik dar labiau sustiprėjo nes aplinkui nesimatė nei profesionalaus fotografo, nei žaviųjų merginų. Tiesa fotografė (ir gan profesionali), klubo nario Jono dukra Inesa, tikrai buvo. Nulipus nuo motociklo prezidentui jau pradėjo suktis mintis, kad tikrai reikės skristi... (tik su kuo ... sklandytuvu ar JAK`u ?).

 

Nužvelgus aerodromą viskas nušvito aiškesnėmis spalvomis nes aiškiai matėsi paruoštas skrydžiui sklandytuvas. Skrydis, kaip ir tos dienos oras buvo beprotiškai fantastiškas su akrobatikos elementais (mirties kilpomis...). Arturui (Juočei) tai paliko neišdildomą įspųdį o labiausiai įstrigo galimybė pačiam valdyti sklandytuvą, įsisukti į "termiką".

Kojomis vėl palietus žemę prezidentas visiems parodė, kad to dovanoto pamperso taip ir neprireikė ir visiems padėkojo už suteiktą galimybę išbandyti sklandytuvo (ir jo pačio) galimybes bei pakvietė visus šį įvykį atšvesti pirtelėje.

Šios staigmenos Raptorial MCC prezidentui daugiau nuotraukų rasite FOTO REPORTAŽE

staigmena1

staigmena2

staigmena3

staigmena4

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:59
 


Design by Next Level Design Lizenztyp CC